Extraction breekt alle records op Netflix

Extraction breekt alle record op Netflix | MannenRubriek.NL

Netflix heeft met de film Extraction overduidelijk een monsterhit in handen. De brute actiefilm verscheen een week geleden op het platform en breekt sindsdien alle records. Zeker, de film zal de wind in de rug hebben gezien het feit dat we ons allemaal binnen zitten te vervelen. Desondanks zijn de prestaties van de nieuwe film nog altijd ongekend.

Netflix original ‘Extraction’ is goud voor de streamingdienst

Netflix deelt op Twitter dat Extraction in de eerste vier weken maar liefst 90.000.000 keer bekeken zal gaan worden. Met die cijfers zou het de grootste Netflix Original ooit zijn. Groter dan voorgaande recordfilms als Bird Box en Murder Mystery. Het te verbreken record staat op 73.000.000 streams. Een aantal dat Extraction met gemak lijkt te gaan verpulveren. Een sequel en/of prequel lijkt logischerwijs dan ook in het verschiet te liggen. Aan hoofdpersoon Chris Hemsworth, die ook te zien was in o.a. Thor, zal het in ieder geval niet liggen.

Chris Hemsworth bedankt zijn fans op Instagram

Sterrencast alert

Helemaal verrassend zijn de kijkcijfers niet gezien de namen betrokken bij de film. Zo deed regisseur Sam Hargraves de stunts voor een enorm aantal Marvel films en was Joe Russo daarbij betrokken als producent. Als team waren zij onder andere verantwoordelijk voor Avengers: Endgame. Met Thor-ster Chris Hemsworth heb je dus een opvallend Marvel-team, maar werkend voor streamingdienst Netflix.

Extraction Trailer

De film nog niet gecheckt? Bekijk hieronder de trailer van de film als opwarmer.