La Víctima Número Ocho staat op Netflix!

La Víctima Número Ocho staat op Netflix! (1) | MannenRubriek.NL

Ben jij fan van La Casa de Papel en kan je niet wachten tot het vierde seizoen? Dan hebben wij jouw nieuwe verslaving gevonden. Sinds vorige week staat de nieuwe Spaanse Original La Víctima Número Ocho op Netflix en wij kunnen jou vertellen dat deze serie net zo spannend is als zijn Spaanse voorganger.

La Víctima Número Ocho

Na La Casa de Papel en Élite is er nu weer een nieuwe Spaanse serie die zeker de moeite waard is om te kijken. In La Víctima Número Ocho word je als kijker gelijk meegenomen in het aangrijpende verhaal.

In La Víctama Número Ocho wordt het dorpje in het noorden van Spanje getroffen door een terroristische aanslag. Door een bomaanslag komen zeven mensen om het leven. Al snel denken ze de dader op het spoor te zijn, maar de twijfels nemen al snel toe wanneer ze niet zeker zijn of ze wel de juiste dader hebben.

Een zwangere vrouwelijke agente krijgt de taak om dit uit te zoeken. Door haar zwangerschap wordt dit haar moeilijk gemaakt. Na de bomaanslag is niemand meer te vertrouwen en worden levens kapot gemaakt.

Combinatie van twee Netflix series

Deze serie is een combinatie van twee Netflix toppers. Net zoals La Casa de Papel is ook La Víctima Número Ocho erg spannend. Maar ook zie je overeenkomsten tussen deze serie en de Britste top serie The Bodyguard. Hierin voorkomt oorlogsveteraan David Budd een terroristische aanslag en wordt hij aangesteld om een politica te beschermen.

Een combinatie van deze twee spannende series zorgt ervoor dat jij ook deze keer weer aan je beeldscherm vast gekluisterd zit. La Víctima Número Ocho is daarom zeker de moeite waard om te proberen als je even niet meer weet wat je wil kijken.

Nu op Netflix

Het eerste seizoen van La Víctima Número Ocho heeft acht afleveringen die elk langer dan 50 minuten duren en staat nu op Netflix. Deze serie is de perfecte bezigheid voor jou als je even niks te doen hebt.

Bekijk hieronder de officiële trailer.