Assassin’s Creed Valhalla toont eerste beelden

Assassin's Creed Valhalla toont eerste beelden | MannenRubriek.NL

Gamestudio Ubisoft heeft een trailer uitgebracht van zijn nieuwe game: Assassin’s Creed Valhalla. De game is onderdeel van de Assassin’s Creed serie en speelt zich af in het tijdperk van de Vikingen. De nieuwe game zijn eind jaar dit verschijnen voor Xbox One, Xbox One Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, PC en ook Google Stadia.

Vier edities van Assassin’s Creed Valhalla

In het najaar verschijnen er maar liefst vier verschillende edities van het spel. Fans kunnen middels een pre-orderpagina van Ubisoft het spel al bemachtigen. Naast de standaardversie worden er ook bundels aangeboden met onder andere season pass, extra content en extra items

Cinematische trailer

In de trailer toont Ubisoft beelden met Vikings, vikingschepen en gewelddadige gevechten. Wederom weet de gamestudio direct een geweldige setting neer te zetten waardoor bij menig fans het bloed sneller zal gaan stromen. Volgende week zal Microsoft gameplay beelden vrijgeven van het nieuwe speel op de Xbox One Series X. Zie onderstaand alvast de indrukwekkende trailer.

In Assassin’s Creed Valhalla kruip je in de huid van Eivor, een robuuste Viking uit het hoge Noord. Uit Noorwegen om precies te zijn. Net als in de serie ‘Vikings’ val je met Eivor’s clan het gelovige Engeland binnen om te plunderen. Het verhaallijn speelt zich af in de negende eeuw.

Bouwen van nederzetting

Bijzonder ten opzichte van voorgaande games uit de serie lijkt het vestigen van een eigen nederzetting. Deze nederzetting kun je gedurende het spel aanpassen en zelfs uitbreiden met onder andere een smidse en barakken. Door middel van verschillende rooftochten en plunderingen kun je aanvallen en uitvoeren op het Saksische leger en vestigingen.