HiCan smartbed is ‘t ultieme Netflix / gaming bed!

Dit is het ultieme Netflix / gaming bed! | MannenRubriek.NL

In deze gekke tijden kijken we de nodige Netflix films en series weg of trappen we de PlayStation even aan. Mocht je denken dat jij de ultieme set-up hebt, lees dan vooral niet verder want het kan gegarandeerd nog beter! Het HiCan bed is een natte droom voor elke gamer en Netflix liefhebber.

Het bed heeft ten eerste een gruwelijk design. Daarnaast gaat het om alle gadget die dit bed bevat. Het begint met een 70-inch projectie tv. Voor de beste ervaring kun je door middel van geautomatiseerde privacy-jaloezieën de ruimte volledig afsluiten.

Een alles-in-één bed

Je creëert hiermee een soort privé bios. Apple tv, Playstation en Xbox kunnen allemaal worden ingebouwd. En wil je af en toe een beetje verstellen? Geen probleem, het bed is automatisch verstelbaar met een druk op de knop.

Naast gamen en Netflixen is er natuurlijk nog iets wat belangrijk is aan een bed. Heerlijk rustig kunnen slapen. HiCan heeft hier natuurlijk ook een ultieme ervaring van gemaakt. Ze laten jou door middel van data namelijk precies weten hoe je het beste kunt slapen. Ze meten onder andere je slaapritme, hartslag en ademhaling.