3 Tips voor (meer) spanning in de slaapkamer!

3 Tips voor spanning in de slaapkamer! | MannenRubriek.NL

Goede sex is iets wat wij mannen het liefst zo veel mogelijk nastreven, maar soms vergeten we daarbij wel eens het plezier van onze partners. Alleen wat nou als je precies wist wat vrouwen wilden? Dat ze je intiem zouden begeren en net als jij op seksueel vlak op hun piek zouden zitten? Dan zou de relatie met je partner er misschien wel héél anders (en veel opwindender) uitzien. Dat betekent echter wel dat er werk aan de winkel is, want het verkrijgen van een pikant seksleven kost nou eenmaal wat werk en moeite. In dit artikel drie must-follow tips die niet alleen jou, maar ook je lover naar ongekende hoogtepunten zullen leiden!

1. Koop soms eens wat spannends voor je partner

Als het er op aankomt om het perfecte erotische cadeau voor de vrouw van je dromen te kiezen, dan wil je iets hebben wat haar extreem gelukkig maakt. En wat is nou een beter idee dan prachtige lingerie of een spannend speeltje? Want zeg nou eerlijk: wie houdt er nou niet van prachtig ondergoed met een ultra-sexy karakter? En als je het dan toch gelijk goed wilt doen, kies dan voor mooie, luxe lingerie van hoge kwaliteit.

Of het nu je vrouw, vriendin, scharrel of minnares is: met een sexy setje van de Primark hoef je namelijk echt niet aan te komen. Snel eens een kijkje nemen dus voor luxe lingerie, luxe sexspeeltjes of misschien zelfs high-end bondage accessoires als je het echt kinky wilt maken.

2. Neem je tijd en communiceer

Als je dacht dat je je lover met een paar minuutjes actie verslaafd maakt aan jullie sexleven, dan heb je het waarschijnlijk mis. Creëer een omgeving waarin je lover weet dat ze tijd heeft om zich te concentreren en te ontspannen. Verwijder alle afleidingen en verantwoordelijkheden, inclusief werk, kinderen, tv en gedoe als boodschappen. Als dat betekent dat jij ook eens de was of het avondeten moet doen om haar te ontlasten, doe dat dan gewoon. Geloof me: je partner zal zich veel sneller seksueel kunnen ontladen als ze geen last heeft van externe spanningen of de gedachte dat de was nog in de droger moet.

Goed communiceren over sex klinkt misschien als een voor de hand liggende tip, maar het is in veel gevallen een van de gemakkelijkste dingen om te vergeten. Ons dagelijks leven vol werk, familie, vrienden en stressvolle situaties zorgen er vaak voor dat we communicatie met onze partner als vanzelfsprekend aan zien. In een relatie is het essentieel om een ​​open communicatie over alle zaken te houden, en sex is geen uitzondering. Sterker nog: uit recent onderzoek blijkt dat partners die vaak communiceren over sex, een beter sexleven hebben dan stelletjes die dit niet doen.

3. Probeer eens wat nieuws

Altijd maar hetzelfde doen zorgt voor routine én verveling. Samen met je lover iets nieuws doen creëert een gevoel van verbintenis en intimiteit. Denk out of the box en stel een activiteit voor die jullie misschien op dit moment niet durven, of misschien juist opwinden maar nog nooit aan toe zijn gekomen. Deze nieuwe ervaring zal zorgen voor een boost in dopamine in het lichaam, een stofje die je gelukkig en opgewonden maakt.

Experts zeggen dat dopamine en andere chemicaliën in de hersenen direct in verband staan ​​met fysieke aantrekkingskracht en romantische passie, en dat daarom het samen uitvoeren van een nieuwe seksuele activiteit kan helpen om meer onderlinge opwinding te veroorzaken. Waar wacht je dus nog op? Koop eens een spannend luxe seksspeeltje, die kinky bondageset waar ze stiekem al lang naar verlangt of probeer simpelweg eens een nieuw standje of sexy outfit uit. De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang jullie het maar naar jullie zin hebben!