Nochtli Peralta Alvarez ‘moet’ je volgen op Instagram!

Nochtli Peralta Alvarez 'moet' je volgen op Instagram! | MannenRubriek.NL

Ontmoet Nochtli Peralta Alvarez! Half-Mexicaans en de ogen van een Noorderling. Ze mag zichzelf ‘de knapste politieagente’ en ‘de mooiste vrouw van Nederland’ noemen, maar Nochtli wil als meer bekend staan. Als entrepeneur, fitnessmodel en actief lid van ‘The Gram’ timmert ze hard aan de weg. Dames en heren, met trots presenteren wij de extreem fitte, sexy, goedlachse en bovenal oogverblindend mooie Nochtli Peralta Alvarez.

Ex-politie agente

Het het succesvol afronden van haar HAVO besloot Nochtli direct door te stomen naar de Politie. Als kind had ze twee dromen: model of politieagente worden. Een droom werd met deze stap dus werkelijkheid. Na een leuke, spannende en leerzame tijd bij de Politie kwam de klad er langzaam in. Op een dag ontmoette ze fitnesslegende Tavi Castro, eigenaar van het bedrijf ‘Body Engineers‘. Tavi besloot haar een baan aan en Nochtli ging verder met het najagen van haar dromen. Met succes, maar hierover later meer.

Mooiste vrouw van Nederland

In 2017 werd Nochtli door FHM uitgeroepen tot ‘de mooiste vrouw van Nederland‘. In hetzelfde jaar won Puck Moonen overigens de titel ‘de mooiste sporvrouw van het jaar‘, maar dat terzijde. De titel zet haar in een illuster rijtje met namen als Jessie Jaz Vuijk, Shelly Sterk, Kim Feenstra, Chantal Janzen en Katja Schuurman. Onder alle aandacht bleef Nochtli rustig. Haar overwinning kwam totaal onverwacht. Iets wat precies bij haar leven past. ‘Niet dat ik mezelf niet mooi vind, maar er zijn nog duizend mooie andere vrouwen’, aldus Nochtli.

Finalist ‘Dance Dance Dance’

Met haar atletische lichaam en Mexicaanse roots denk je automatisch aan een goed bewegend lijf. Deze aanname bleek al snel juist. Vanaf de eerste show verbaasde Nochtli kenners en fans met haar goed uitgevoerde danstechnieken. Ze behaalde dan ook, samen met haar vriend Vinchenzo, de finale. Hier moest het tweetal uiteindelijk hun meerdere erkennen in het populaire zang-trio O’Gene. Bekijk onderstaand de zwoele uitvoering van ‘Burlesque’.

Nochtli stool de show in liveshow 5 met haar variant van het nummer ‘Le Freak’. Zie hieronder haar jaw-dropping optreden:

Uithangbord GymShark

De combinatie van ‘Mooiste vrouw van Nederland’ en fitnessmodel maakt Nochtli uitermate interessant voor sponsoring en/of promotie. Denk hierbij aan merken actief in de lingerie, zwemkleding, fitnessapparatuur, beauty-artikelen etc. De samenwerking met GymShark is wellicht de meest opvallende. Als ‘new kid on the block’ in Nederland speelde GymShark slim in door Nochtli te strikken als uithangbord voor het merk. Door haar grote invloed op Instagram en YouTube bereikt het merk regelmatig duizenden potentiële kopers. Inmiddels is GymShark, mede door deze samenwerking, een gevestigde naam in Nederland.

Nochtli als Instagram entrepeneur

Mede door haar Latijnse fanbase is Nochtli inmiddels de magische grens van 1 miljoen volgers op Instagram gepasseerd! Ze speelt met haar Mexicaanse bloed slim in op de Latijnse markt, waardoor ze een enorm bereik heeft.

Haar Instagram pagina is anders dan gewoon is. Met uitbundige filmpjes, sexy foto’s en veel variatie qua onderwerpen spreekt ze een grote doelgroep aan. Haar pagina omvat veelal media van dans, mode, fitness, beauty en haar persoonlijke leven. Ze heeft opvallend veel filmpjes live staan wat altijd zorgt voor een extra dimensie qua kijkplezier.

We hebben de spanning nu lang genoeg opgebouwd. Tijd om haar Instagram pagina er bij te pakken. Wij hebben alvast een leuke selectie voor je gemaakt! Support Nochtli door haar te volgen! Daar doe je je eigen Instagram-feed ook een plezier mee..

Ook fan (geworden) van Nochtli Peralta Alvarez en benieuwd naar de andere pareltjes die we voor je hebben uitgelicht? Bekijk hier ons overzicht met prachtige vrouwen!