Puck Moonen is ‘sex on wheels’!

Puck Moonen is 'sex on wheels'!

Wij mannen zijn nou eenmaal gek op sportende vrouwen. Zweetdruppels van inspanning, afgetrainde lijven en doorzettingsvermogen zijn zomaar een greep uit de aantrekkelijke kenmerken van de sportende vrouw. Niet voor niks dus dat er regelmatig vrouwen in deze rubriek voorbij komen die een sport beoefenen. Zo lieten we eerder al de heerlijke tennisbabe Eugenie Bouchard zien. Vandaag zoeken we het een stuk dichter bij huis. Met gepaste trots presteren wij, van eigen Hollandse bodem, sportbabe en professioneel wielrenster Puck Moonen!

Beauty and the Brains

Puck Moonen is al enige tijd professioneel wielrenster. Voor haar contract bij Lotto Soudal (ladies) studeerde Puck natuurkunde en scheikunde. Dit ter voorbereiding op de studie geneeskunde. De knappe wielrenster heeft dus niet enkel qua looks vooraan gestaan bij de verdeling. Deze vrouw kun je mee thuiskomen!

Winnares FHM mooiste sportvrouw

In 2017 werd Puck Moonen uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van Nederland. Ze liet hiermee sportvrouwen als Lieke Martens, Ellen Hoog, Marlou van Rhijn en Tess Wester haar hielen zien.

Een eretitel waarmee ze nog dagelijks geconfronteerd wordt als ze haar Instagram opent. Plotsklaps was het verlegen meisje een Nederlandse grootheid op het gebied van Social Media. Inmiddels heeft Puck al meer dan 350.000 volgers op Instagram en deelt ze met enige regelmaat prachtige foto’s van zichzelf!

Zoals je van ons inmiddels gewend bent hieronder een greep uit haar bijzonder fraaie Instagram account. Zeker even volgen dus!

View this post on Instagram

Restday vibes🌞

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen) on

View this post on Instagram

Me on my way to get some snacks

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen) on

View this post on Instagram

Your uber is here

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen) on

Ook fan (geworden) van Puck Moonen en benieuwd naar andere pareltjes die we voor je hebben uitgelicht?Β Bekijk hier ons overzicht met prachtige vrouwen!