Sharon Pieksma: nieuwe vlam uit Friesland!

Sharon Pieksma is de nieuwste vlam uit Friesland! | MannenRubriek.NL

Weer eens een prachtig plaatje van Hollandse bodem. Hoewel de naam Sharon Pieksma bij de gemiddelde Nederlander wellicht geen belletje zal doen rinkelen, is ze voor ons al lang geen onbekende meer. Net zo min als voor haar tienduizenden Instagram volgers. Van X-Pro II tot Nashville en van Mayfair tot #nofilter. Deze blondine staat potverdikkeme alles. En in real life wordt het alleen maar beter kunnen wij je vertellen!

Wachten op grote doorbraak

Zoals eerder aangegeven is Sharon Pieksma nog niet super bekend in Nederland, maar over haar schoonheid en vrolijke uitstraling valt zeker niet te twisten. Daarnaast is ze (offline en online) hard aan het groeien en word ze regelmatig vergeleken met friesche trots Doutzen Kroes. Sharon is nog maar 24 lentes jong en meer dan alleen een lust voor het oog.

Sharon Pieksma is meer dan alleen mooi. In het televisie programma Mensenkennis op SBS6 zien we dat ze ook in is voor een lolletje. Hier helpt ze mensen voor de gek te houden, om te kijken hoe ze in bepaalde situaties zouden reageren. Sharon is heerlijk flirterig en lijkt echt het type meisje dat overal mee weg kan komen. Haar vrolijke, lieve maar ook een tikkeltje stoute uitstraling weet je geheel in te pakken en te verstenen. Wij willen meer van haar zien.

Om hem dan maar af te sluiten en nog maar is te laten zien over welk level van ultieme schoonheid we spreken, hier een aantal van haar mooiste en beste foto’s op Instagram:

View this post on Instagram

Feeling it 🎶🙅🏼‍♀️🙆🏼‍♀️

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma) on

View this post on Instagram

The beach makes everyone happy ☀️🌴🍍🥥

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma) on

https://www.instagram.com/p/BfLdDSVnisQ/?utm_source=ig_embed
View this post on Instagram

Got my eyes on you 💙

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma) on